اولین همایش شوراها و دهیاری ‌های بخش مرکزی شهرستان آمل برگزار شد+عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، با حضور نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس، امام جمعه آمل، معاون مدیرکل امور روستایی، شوراها و دهیاری‌های استانداری مازندران، بخشدار مرکزی، اعضای شورای اسلامی بخش ، مدیران عامل شرکت های تعاونی دهیاران بخش، اعضای شورای های اسلامی و دهیاران، اولین همایش شوراها و دهیاری‌های بخش مرکزی شهرستان آمل در سال 95 در سالن اداره ارشاد آمل برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی رحمانی آملی امام جمعه آمل با قدردانی از تلاش ها و زحمات بخشدار مرکزی آمل در جهت توجه به زیرساختار روستاهای بخش تصریح کرد: مسئولان شهرستان در زمان فعالیت شان و مدیریت شهری عملکرد شفاف و درست داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه در برخورد با ارباب رجوع سلیقه ها را کنار بگذاریم افزود: نیت همه شما عزیزان کار باشد و گرنه باید در برابر مردم پاسخگو باشید.

امام جمعه آمل اشاره کرد: قشر آسیب پذیر در روستاها معیارباشد و در ماه مبارک رمضان دهیاران و شوراها فرصتی را فراهم کنند تا مردم بتوانند ضمن حضور درمساجد از فیوضات این ماه بهره ببرند.

عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس گفت: شوراها با رای مستقیم مردم انتخاب می شوند و دهیاران بصورت غیرمستقیم و با انتخاب شوراها مسئولیت امور روستاها را برعهده دارند.

وی افزود: طرح جذب دهیاران در مجلس فراموش شده نیست و براساس اصل 75 قانون اساسی مجلسی نمی تواند طرحی را مصوب کند که برای دولت بار مالی داشته باشد و بزودی طرحی به تصویب می رسد تا زمانی که دهیاران سمت خود را از دست دادند حقشان از بین نرود.

یوسفیان ملا با بیان اینکه همه آرزو داشتند حداقل یک آملی مدیرکل استانی شود اظهارداشت: فردی را مدیرکل کردیم و متاسفانه هفته بعد دیدیم 4 پروژه آمل تعطیل شد گله کردیم که چرا تعطیل شد به ما گفت اگر این کار را نمی کردیم زیر سئوال می رفتم.

وی با اشاره به افتتاح 8 کیلومتر از جاده هراز با حضور وزیر راه و شهرسازی در سال گذشته تصریح کرد: تا پایان خرداد، 28 کیلومتر دیگر جاده هراز بصورت چهاربانده از آمل تا لاریجان با هزینه ای بالغ بر 98 میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

محمدرضا نصیری بخشدار مرکزی آمل با تأکید بر اینکه باید با حرکت جهادی در جامعه دست به اقدام و عمل زد، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی نقشه راه برای نسل امروز و آیندگان است که در آن مسیر صحیح و هدفمند مشخص شده است.

وی با اشاره به اینکه بدون مهیا بودن امکانات، گردشگران به شهرها و روستاها روی نمی‌آورند، افزود: باید با برنامه‌ ریزی لازم از ظرفیت بقاع متبرکه و امامزادگان استفاده شده و این اماکن به عنوان گردشگری مذهبی و استفاده زائران مطرح شوند.

بخشدار مرکزی آمل با تأکید بر هر روستا یک محصول و هر منزل یک کارگاه، بیان کرد: در برخی از روستاها در پرورش گل و گیاه زینتی اقدامات خوبی صورت گرفته است که باید بیشتر از گذشته پیشرفت داشته باشد.

نصیری با اعلام تعامل مطلوب و سازنده بین اعضای شورای اسلامی، دهیاران، پایگاه بسیج محلات، شورای بخش و بخشداری، خاطرنشان کرد: ایجاد آسفالت معابر و کوچه‌ها با پیشرفت فیزیکی 70 درصدی، زیباسازی و ایجاد پارک محله، اجرای طرح هادی با پیشرفت 80 درصدی و نصب دوربین مدار بسته با پیشرفت فیزیکی 85 درصدی برای کنترل رفت و آمدها از اقدامات سازنده در بسیاری از روستاها است.

نصیری با تأکید بر نظارت بر ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح روستاها و جلوگیری از این روند، اظهار کرد: دهیاران نباید به بودجه دولتی اکتفا کنند بلکه باید در زمینه بسته‌ بندی برنج و فعالیت شرکت‌های تعاونی اصرار داشته و در روستا ایجاد کسب و کار کنند.

محمد اسفندیاری معاون اداره کل امور روستایی، شوراها و دهیاری‌های استانداری مازندران با بیان اینکه  آمل سرآمد تولید گردشگری، معدن، صنعت و کشاورزی می باشد گفت:  این شهرستان به نوعی سرآمد استان است و یک شهرستان ترانزیتی کشور و استان محسوب می شود.

وی با اشاره به فرمایشات و توجهات مقام معظم رهبری طی چند سال اخیر و تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: اجرای طرح اقتصاد مقاومتی با توجه بر طرح‌ های دانش بنیان و درون‌گرایی در امر اقتصادی مورد توجه قرارگیرد.

معاون اداره کل امور روستایی شوراها و دهیاری‌های استانداری با تاکید بر اینکه به دستور وزارت کشور ستاد اقتصاد مقاومتی در استانداری‌ ها تشکیل شد و در راس آن استاندار امور اجرای طرح‌ های اقتصاد مقاومتی را مدیریت می کند، اظهار داشت: اجرای طرح هر روستا با یک طرح مدنظر گرفته شد و هم ‌اکنون اجرای این طرح‌ ها در سه بخش طرح‌ های مشارکتی مستقیم و غیرمستقیم، طرح‌های خود اشتغالی و دانش‌بنیان در دستور کار قرار گرفت.

اسفندیاری با بیان اینکه در اجرای طرح مشارکتی با حضور 25 نفر در یک روستا انجام می‌شود تا جوانان بیکار و فارغ‌التحصیل در روستاها بکارگیری شوند، افزود: در این پروژه در صورت ارایه طرح در داخل روستا بدون سود مرزی و دریافت وثیقه، با کمک 60 درصدی دولت جهت تسهیلات با اعتباری بالغ بر 750 میلیون تومان مشارکت می‌شود.

حجت الاسلام رسول علیخانی رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان  آمل با بیان اینکه دهیاران و اعضای شورای اسلامی به امور وقفی و موقوفات در سطح روستاها توجه داشته باشند، بیان کرد: مدیریت موقوفات، مدیریت بقاع متبرکه و انجام امور فرهنگی از وظایف مسؤولان اوقاف و امور خیریه است و باید در زمینه توجه به وقف و احیای موقوفات همه افراد جامعه تلاش داشته باشند.

وی با تاکید براینکه دهیاران و اعضای شورای اسلامی برای برگزاری امور قرآنی از حمایت مادی و معنوی اداره اوقاف و امور خیریه در این شهرستان بهره ببرند، عنوان کرد: مرکز قرآنی بصیرت این شهرستان که در جوار آستان مقدس امامزاده ابراهیم (ع) جای دارد، مرکز قرآنی مجهز و هوشمند است که در آن برای اجرای امور قرآنی تلاش‌های زیادی انجام شد.

علیخانی تاکید کرد: حاضر هستیم تفاهم نامه ای را با شوراها و دهیاران امضا کنیم که تمام موقوفاتی که می بایستی با نیت واقف درهمان روستا هزینه شود زیرنظر شورا و دهیاری صورت گیرد و این عزیزان باید برای مدیریت موقوفات با ما همکاری کنند.

در پایان به پاس تلاش و زحمات آقای دشتی معاون بخشداری آمل که بازنشستگی نائل شدند وهمچنین به رئیس و اعضای شورای اسلامی بخش لوحی اهدا شد.