ضرورت گسترش آموزش و فرهنگ خودامدادی / تشریح برنامه های هفته هلال احمر در آمل

 

جمشید نیک زاد، رییس جمعیت هلال احمر آمل در گفتگو با پایگاه خبری کمال نیوز، با گرامی داشت هفته هلال احمر اظهارداشت: برنامه های هفته هلال احمر در شهرستان آمل عطرافشانی مزار شهدای امدادگر و شهدای شهرستان در امام زاده ابراهیم(ع)، دیدار با خانواده های شهدا، تجلیل از امدادگران و نجاتگران طرح های نوروزی، دیدار اعضای داوطلبان از سرای سالمندان، تخفیف 50 درصدی هزینه های واحد درمان توانبخشی از جمله فیزیوتراپی برای بیماران و توزیع سبدهای غذایی حمایتی برای تعدادی از مددجویان تحت پوشش از جمله برنامه ها است.

وی از برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت هفته سلامت در میدان 17 شهریور آمل خبرداد و بیان داشت: به مناسبت هفته هلال احمر برنامه جمعه ایمان و ایمنی در مصلی قدس آمل برگزار شد که در آن ویزیت رایگان، کنترل فشار خون، تست قند خون، آموزش در فضای آزاد کمک های اولیه، فراخوان عضویت در جمعیت هلال احمر و مشاوره دیابت با توزیع سی دی و بروشور آموزشی انجام شد.

نیک زاد خاطرنشان کرد: همزمان با سراسر کشور چهارمین انتخابات مجامع هلال احمر جهت انتخاب اعضای شورای اجرایی شهرستان آمل برگزار می شود.

رییس جمعیت هلال احمر آمل با اشاره به برنامه های سال 95 بیان داشت: دنبال این هستیم آموزش را سرلوحه کار خود قرار دهیم و مردم را با فرهنگ خودامدادی و ایمنی در برابر حوادث آماده کنیم و تاب آوری مردم را در مواجهه با بحران ها در قبل از وقوع، حین و بعد از بحران بالا ببریم.

وی با بیان این که تجهیز و گسترش ناوگان امدادی جمعیت هلال احمر ضرورت دارد، افزود: در ماه های آتی افتتاح ساختمان جدید پایگاه امداد و نجات پلور را داریم و همچنین کلنگ احداث پایگاه جدید امداد و نجات جاده ای گزنک زده می شود که جا دارد از شهردار و بخشدار منطقه در خصوص اهدای زمین قدردانی کنیم.

نیک زاد اظهارداشت: 3 پایگاه امداد و نجات جاده ای پلور(شهید امدادگر مهندس علی ملک زاده آملی) ، پایگاه گزنک (شهید امدادگر جانبرار حیدری) و پایگاه کهرود (شهید امدادگر مجید صدیقی) داریم که 5 خودروی امدادی، 3 دستگاه آمبولانس، 2 دستگاه خودروی ست نجات و بیش از 20 نفر نجاتگر در طول شبانه روز به هموطنان در خصوص امداد و حوادث جاده ای، کوهستان، جنگل، رودخانه کبیر هراز و دیگر عرصه ها خدمت رسانی می کنند.

رییس جمعیت هلال احمر آمل تصریح کرد: امیدواریم با نگاه و همت مسئولین در جهت افزایش فرهنگ عمومی جاده و تجهیز لوجستیک مناسب با توجه به نوع حادثه و بحران بتوانیم در کمترین زمان ممکن پاسخگوی هرگونه حوادث با کمترین تلفات باشیم.

وی از عضویت حدود 3 هزار داوطلب در جمعیت هلال احمر آمل خبرداد و بیان داشت: این اعضا سرمایه های اجتماعی جمعیت هلال احمر هستند و 300 امدادگر فعال داریم که با ما در تعامل و همکاری در خصوص پایگاه های امداد و نجات جاده ای و دریای محمودآباد و سرخرود هستند با توجه به این که هلال احمر در آن شهرستان مستقر نمی باشد و تحت حوزه استحفاظی آمل قرار دارند.