کاهش سن اعتیاد زنگ خطری برای جامعه است / تشکیل شعب ویژه برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، احمد منفرد فرماندار ویژه شهرستان آمل در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان آمل با بیان اینکه امروز مواد مخدر به عنوان یک تهدید توسط دشمنان در جامعه مطرح می باشد گفت: متاسفانه کشور ایران به جهت هم مرز بودن با کشور افغانستان به عنوان هلال طلائی معروف می باشد که به عنوان ترانزیت برای قاچاق مواد مخدر است.

 وی افزود: در معرض تهدید هستیم و افزایش اعتیاد در کشورمان شایسته نظامی نیست که مبتنی بر آموزه های دینی حرکت می کنیم.

فرماندار ویژه آمل با ابراز نگرانی از کاهش سن اعتیاد در کشورمان بیان داشت: سن اعتیاد متاسفانه به شدت به سمت سنین پایین درحال حرکت می باشد و اگر در گذشته بالای 20 سال بود امروز زیر 20 سال مشاهده می شود.

 منفرد با تاکید بر اینکه کانون اصلی توجه باید آموزش و پرورش باشد خاطرنشان کرد: اعتیاد یک پدیده شوم که آثار و تبعات دارد دامنگیر جامعه مان می شود که نمونه بارز آن صلاق می باشد که از هر 3.5 تا 4 ازدواج یک طلاق داریم که بخشی از انگیزه های طلاق اعتیاد می باشد. 

وی بیکاری را عامل اصلی روی آوردن به اعتیاد قلمداد نمود و اظهارداشت: اگر کسی بیکار است در معرض اعتیاد قرارمی گیرد و باید با جدیت نسبت به گذشته همت کنیم.

منفرد با قدردانی از شهرداری آمل و دستگاههای اداری در ساماندهی منطقه امت آباد آمل عنوان داشت: باوجود دو منطقه آسیب پذیر در امت آباد و رضوان 38 اقدامات خوبی صورت گرفته است  که در سطح استان و کشور به عنوان نمونه معرفی شد که بازهم نیاز است تا توجه جدی صورت گیرد.

فرماندار ویژه آمل با اشاره به پیشرفت در جهت ساخت سالن ورزشی منطقه امت آباد تصریح کرد: سالن ورزشی به مرحله پایانی رسیده است که امیدواریم از اعتبارات تخصصی ورزش و جوانان نسبت به کف سازی و احداث سرویس بهداشتی استفاده کنیم.

سید جلیل مهدوی دبیر کمیته مقابله شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با تاکید دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: در مازندران هر روز 51 نفر از سوادگران مرگ دستگیر و36 پرونده تشکیل و30 نفر وارد زندان می شوند.

 وی افزود: براساس دستور جهت برخورد جدی با فروشندگان مواد مخدر و باهماهنگی دادگستری مازندران شعب ویژه برخورد با عوامل توزیع کنندگان مواد مخدر در دادسرای مازندران تشکیل می شود و به تناسب در هر شهرستان می توانند چنین شعباتی را تشکیل دهند.

 مهدوی تاکید کرد: یکی از برنامه های اولویت دار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران کنترل محورهای مواصلاتی می باشد که در 22 شهرستان مازندران اولویت در شهرهای ساری، نکا و آمل می باشد.

دبیر کمیته مقابله شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با بیان اینکه مبارزه با خرده فروشان در دستور کار جدی ستاد می باشد بیان داشت: از ماده 16 ، مرکز نگهداری معتادین در مرکز استان ایجاد شد و کلیه معتادینی که در سراسر مازندران دستگیر می شوند به این مکان انتقال داده می شوند.

 مهدوی اشاره کرد: کلیه معتادینی که تحت درمان هستند از تعقیب قضایی مصون هستند و اگر معتادی که دارای کارت سلامت باشد و تظاهر به معتادی کند مامورین انتظامی می توانند آنها را دستگیر کنند.