بیمارستان امام خمینی آمل با حضور وزیر بهداشت افتتاح می شود

 

به گزارش پایگاه خبری کمال نیوز، شهرستان هزارسنگر آمل شاهد تحقق پروژه ای دیگر از تلاش ها و پیگیری های ارزشمند نماینده توانمند و ساعی خود دکتر عزت الله یوسفیان ملا خواهد بود که اهتمام ویژه و عزم جهادی در راستای تحقق و به بار نشستن بیمارستان امام خمینی(ره) آمل داشته است.

پنج شنبه 16 اردیبهشت، شهرستان آمل میزبان دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود تا بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان آمل افتتاح شود.

 

دکتر یوسفیان برای بیمارستان امام خمینی(ره) آمل چه کرد؟

در بخش درمان طی سالهای گذشته در شهرستان آمل اقدامات مثبتی انجام شده است ولی با توجه به اینکه ضریب اشتغال تخت در آمل به‌دلیل مرکزیت قرار داشتن این شهرستان در غرب و مرکز مازندران بالا است و مشکلات ضریب اشتغال تخت معمولا به بیش از 80 درصد می‌رسد لذا نیاز به ساخت بیمارستان در آمل بیشتر از گذشته احساس می‌شد.


پروژه جدید بیمارستان امام خمینی آمل یکی از پروژه‌های درمانی است که از سالیان سال ساخت آن با کش‌وقوس‌های فراوان همراه بود و کمتر کسی از روند سکون آن در دهه‌های 60 و 70 و چگونگی روند پیشرفت آن در سال‌های گذشته خبر دارد.


خوشبختانه با تلاش و پیگیری زیاد دکتر یوسفیان ملا این پروژه خاموش درمانی در آمل احیا شد و بخش بهداشت، درمان و امور اجتماعی در این شهرستان با روند رو به رشد همراه بوده و تعداد بیمارستان‌های دولتی و خصوصی آمل علاوه بر پاسخ‌گویی به نیاز همشهریان، نیاز مردم برخی از شهرهای هم‌جوار را هم پاسخ می‌دهند.


نخستین اقدام احداث بیمارستان امام خمینی که در دو راهی امامزاده عبدالله (ع) قرار دارد، به سال 1364 بازمی‌گردد.


به گفته دکتر یوسفیان ملا، نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی در ششم بهمن سال 64 قرار شده است این بیمارستان ساخته شود و حتی در آن زمان نخست وزیر وقت کلنگ‌ احداث را به زمین زد و قرار بر این شد که کارهای فوندانسیون و امور اولیه آن انجام گیرد تا دولت بودجه لازم را تامین کند.


در آن زمان با کمک مردم مبلغی برای ساخت بیمارستان جمع آوری گردید و فوندانسیون بیمارستان ساخته شد ولی پس از آن دولت دیگر به تعهداتش عمل نکرد.


با ورود دکتر یوسفیان ملا به مجلس در نیمه دوم سال 82 پیگیری مجدد پرونده ساخت بیمارستان صورت گرفته، در آن زمان، با توجه به سفر رئیس جمهور اسبق به شهرستان آمل، طی ماه نخست فعالیت به‌عنوان نماینده مجلس نزد ایشان رفته و با در جریان گذاشتن موضوع بیمارستان، وی با توجه به حواشی که در سفر به آمل برایش پیش آمد، به صراحت اعلام کرده که ساخت بیمارستان جدید در این شهرستان جزء برنامه‌های دولت نیست.


لذا با توجه به این موضوع دکتر یوسفیان ملا با هماهنگی وزارت بهداشت و درمان  وارد عمل شده و طرح شکایتی را پیشنهاد داد و با ارائه طرح دادخواست به دیوان عدالت اداری کشور اعلام داشتند که شهرستان آمل در بودجه مالی توزیع شده سهم دارد و با توجه به اینکه بیمارستان آمل در سال 64 کلنگ زده شد بنابراین از نظر تاریخ و قدمت جلوتر از دیگر پروژه‌ها است و از لحاظ ضریب اشغال تخت هم از دیگر شهرها پیشی دارد و سرانجام پس از 26 سال از طریق پیگیری در دستگاه قضایی و حکم دیوان عدالت اداری کشور سه بیمارستان امام خمینی، تامین اجتماعی و لاریجان به مرحله اجرا رسید.


این بیمارستان دارای 160 تخت ثابت، 20 تخت CCU ، 20 تخت ICU و 20 تخت اورژانس می باشد و همچنین در این مجموعه 253 نیرو کادر متخصص از طریق آزمون استخدامی جذب شده و با توجه به کادر خدماتی و اداری برای افتتاح بیمارستان نیاز به یک‌هزار نیرو می باشد تا با ظرفیت کامل شاهد بهره‌ برداری آن باشیم.