هشتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز آمل برگزار شد +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ،هشتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز آمل با حضور رییس و مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، مدیرکل نوسازی مدارس مازندران، امام جمعه دابو و دشت سر، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، مدیر و معاونین آموزش و پرورش آمل و خیرین مدرسه ساز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.

حسین بیک مهدوی رییس انجمن خیرین مدرسه ساز آمل اظهارداشت: همه فرزندان جامعه به عنوان فرزندان ما هستند که می توانیم سهامدار در امور خیریه باشیم.

وی تصریح کرد: انجام کارها و فعالیت های خیر ثواب و برکات بسیاری برای انسان دارد.

بیک مهدوی تصریح کرد: مجمع خیرین شهرستان آمل با حمایت خیرین در عرصه های مختلف فعالیت های گرانقدری دارند که کلنگ زنی بیمارستان شیمی درمانی، سرای مهر و مرکز نگه داری فرزندان بی سرپرست و بدسرپرست از جمله فعالیت ها است.

رییس انجمن خیرین مدرسه ساز آمل ادامه داد: دانش آموزان آینده سازان نظام اسلامی هستند که باید حمایت های شایسته ای صورت دهیم که فعالیت های خیریه برای مدارس بسیار ارزشمند است.

حجت الاسلام مهدی تقی زاده، امام جمعه دابو و دشت سر اظهارداشت: خیرین گلواژگان محبت و ایثار و شاگرد مکتب دین مبین اسلام هستند که با بهره گیری از عقل و نقل و کتاب گرانقدر قرآن تلاش دارند.

وی تصریح کرد: خیرین در معرفت شناسی توحیدی تورق زده و در مکتب خیراندیشی قدم برمی دارند که شاهد حضور گسترده خیرین هستیم.

حجت الاسلام تقی زاده با اشاره به سخنی از پیامبر گرامی اسلام تصریح کرد: اگر کسی پا در منبع خیری بگذارد تا زمانی که آثار و برکات آن به بار می نشیند ثواب آن برای خیرین نوشته می شود.

امام جمعه دابو و دشت سر با بیان این که تفکر خیرخواهی برگرفته از علوم دینی است، تصریح کرد: دین مبین اسلام به کارهای خیریه توجه دارد و اگر عده ای توانایی مالی برای تحصیل ندارند باید یاریگر آنان باشیم.

حمید محمدنسب مدیر آموزش و پرورش آمل اظهارداشت: به نمایندگی از 8 هزار فرهنگی و 60 هزار دانش آموز از همه خیرین قدردانی می کنیم.

وی تصریح کرد: قدمت تمدنی آمل 8 هزار سال است که قدمت تمدن انسانی آن بیش از 150 هزار سال می باشد.

محمدنسب ادامه داد: آمل همواره مهد بزرگان و علمای گرانقدری بوده و است که بالندگی علم و فرهنگ این منطقه جهانی است.

مدیر آموزش و پرورش آمل بیان داشت: برای آموزش و پرورش آمل سال خوبی داشتیم که احداث دبیرستان زنده یاد قاسمی، فرهنگ، شاهد و دیگر فعالیت ها تنها بخشی از ایثار مردم این دیار است.

محمدنسب از مشارکت 2 میلیارد و 410 میلیون تومانی خیرین مدرسه ساز آملی خبرداد و بیان داشت: این مشارکت در قالب اهدای زمین، ساخت مدرسه و کمک به بی بضاعتان بوده است.

فاضل لاریجانی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی اظهارداشت: خیرین مدرسه ساز از میان تنوع کارهای مختلف به این امر روی آوردند که نشانگر علاقه به نسل جوان جامعه و انتخابی آگاهانه، مقدس و ارزشی است.

وی تصریح کرد: نگاه خیر در جامعه رسوخ دارد و این امری گرانقدر و نویدبخش است.

لاریجانی افزود: آموزه های دینی به کارهای خیریه توجه دارد که نگاهی دینی به تعلیم و تربیت هم موجود است.

وی خاطرنشان کرد: تربیت معنوی در هنر اخلاقی، آموختن و دانایی قرار دارد که هدف از تعلیم و تربیت انباشتن دانستنی ها نیست.

محمدرضا حافظی، رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور افزود: 18 سال از آغاز این حرکت بزرگ فرهنگی خیرین مدرسه ساز می گذرد که در آن زمان بستری برای دانش وجود نداشته است.

وی ادامه داد: هسته مرکزی در مشهد پایه ریزی شد که در اولین سال 16 میلیارد تومان جمع آوری شد که سال بعد به 40 میلیارد و هر سال افزایش پیدا کرده است.

حافظی ادامه داد: سال گذشته به دیدار رهبری رسیدم و گزارشی ارائه دادم که رهبری فرمودند جامعه خیرین مدرسه ساز پدیده مبارکی است.

وی خاطرنشان کرد: برای ایرانیان خارج از کشور هم مدرسه احداث می کنیم که حرکت های بزرگ و فراگیری صورت گرفته که دنیا باید در برابر آن سر تعظیم فرو آورد.

رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور ادامه داد: کار خیر معامله با خدا است که آثار آن در زندگی انسان مشخص می شود.

گفتنی است؛ در پایان این جشنواره از خیرین، دهیاران و فعالان حوزه مدرسه سازی قدردانی به عمل آمد.