دهمین همایش تجلیل از نخبگان علمی و المپیادی دانش آموزی آمل برگزار شد +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، با حضور معاون پژوهشی اداره کل آموزش و پرورش مازندران، روسای ادارات، رییس و رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر، مدیر و معاونین آموزش و پرورش آمل، حجت الاسلام احمدی راد، رییس انستیتو پاستور شمال کشور در آمل، مدیران، معلمان، خانواده های دانش آموزان نخبه و دیگر مدعوین، دهمین همایش تجلیل از 60 نخبه علمی و المپیادی دانش آموزی شهرستان آمل  در سالن اجتماعات شهید رجایی برگزار شد.

محمد قنبری معاون پژوهشی اداره کل آموزش و پرورش مازندران  با بیان اینکه همه خانواده‌ها آرزو دارند فرزندانشان همانند دکتر حسابی شوند، بیان داشت: دکترحسابی دریچه علوم و فنون را در بین دانشجویان و دانش آموزان گشود و جامعیت علمی دکتر حسابی بر هیچ کس پوشیده نیست.

وی تصریح کرد: امیدواریم دانشجویان و دانش آموزان ما بتوانند همانند دکتر حسابی گام بردارند و موفق باشند.

معاونت پژوهشی اداره کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه نخبگان نباید پژوهش را فراموش کنند، گفت: تلاش و کوشش برای رسیدن به یک نتیجه اطمینان بخش، پژوهش بوده است.

قنبری با بیان اینکه پژوهش یعنی تجدید نظر در نظریه قبلی و پژوهش عامل اصلی توسعه دانش است ، اذعان داشت: پژوهش دانش جدیدی را می‌آفریند، دانش را بروز می‌کند و پژوهش تضادها را به حداقل می ‌رساند.

معاونت پژوهشی اداره کل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه کارکردهای مختلف پژوهش سبب می‌شود مقتدرانه به یک نتیجه مطلوب برسیم، افزود: ۸۵ درصد ثروتی که در جهان ایجاد می‌شود توسط فکر واندیشه بوده است.

قنبری ادامه داد: نخبگان باید در تمامی مسائل با برنامه وارد شوند و به سمت پژوهش و تحصیل به خوبی گام بردارند.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای دانش آموزان امری مهم بوده است، بیان داشت: برنامه ریزی یکی از مسائل مهم یافته‌های علمی بوده و دانش آموزان باید در این مسئله اهتمام داشته باشند.

قنبری با اعلام اینکه استان مازندران براساس برنامه نظام آموزشی بر مبنی راه‌ اندازی مدارس پژوهش‌ محور از سال گذشته 11 مدرسه به این سمت روی آورده است، اذعان داشت: امسال با تلاش مدیران این تعداد به 98 مدرسه در شهرستان‌های استان رسیده است.

معاونت پژوهشی اداره کل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر اینکه همه مدیران مازندران بدنبال راه ‌اندازی کارگاه‌های پژوهشی در مدارس باشند، اظهار داشت: هم ‌اکنون با توجه به امضاء تفاهم‌نامه آموزش و پرورش استان با مرکز انستیتو پاستور شمال کشور بر محوریت راه‌اندازی بیوتکنولوژی دانش‌آموزی 50 دبیر زیست‌شناسی در این مرکز در حال آموزش پژوهشی هستند.

حمید محمدنسب مدیرآموزش و پرورش آمل، آمل را یکی از شهرهای نخبه ‌پرور و علمی بیان کرد و اظهار داشت: دختران و پسران نخبه و باهوش این مرز و بوم سرمایه‌های واقعی آینده هستند تا بتوانند دست به سازندگی و عمران کشور بزنند.

وی با تاکید بر اینکه از قرن سوم تاکنون آمل شهرستان فقها، اندیشمندان، ادبا و فرهیختگان بوده است، افزود: این شهرستان در تمام ادوار و در عرصه‌های مختلف کشوری و بین‌المللی خوش درخشیده است.

مدیر آموزش و پرورش آمل گفت: با برگزاری دهمین همایش تجلیل از نخبگان علمی و المپیادی دانش‌آموزی، 60 دانش‌آموز نخبه و المپیادی این شهرستان تجلیل شدند.

محمدنسب با بیان اینکه هم‌ اکنون این شهرستان 8 هزار معلم برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان و نخبگان مشغول تدریس هستند، افزود: مدیران این شهرستان در راستای تعلیم و تربیت تلاش شبانه‌ روزی دارند.

مدیر آموزش و پرورش آمل ادامه داد: با توجه به بیانات امامان و اهل بیت علم و دانش می ‌تواند قدرت و احترام به همراه بیاورد.

وی با اشاره به اینکه علما و فرهیختگان این شهرستان زبانزد هستند چنانچه امروزه نیز آیت‌الله جوادی آملی و آیت‌الله حسن ‌زاده آملی از مراجع بزرگ تقلید جهان اسلام هستند، تصریح کرد: نخبگان از منابع عظیم فکری و گنجینه‌ های کشور هستند و این شهرستان با توجه به جایگاهش دارای منابع تاریخی و علمی بزرگی است.

محسن رمضانی دبیر همایش با اشاره به اینکه آغاز کار دهمین جشنواره از دوماه قبل زده شد گفت: خوشبختانه مدیر و معاونین آموزش و پرورش آمل بخصوص محمد علی بابایی معاون آموزش متوسطه که مسئولیت برگزاری همایش را برعهده داشتند حمایت های خوبی را در جهت هر چه بهتر برگزار نمودن داشتند.

 وی اشاره کرد: امسال خوشبختانه و براساس تمهیدات بعمل آمده حدود 60 نفر از دانش آموزان عزیز آملی که زیر دو هزار کشوری در رشته های تجربی، انسانی، ریاضی و المپیاد های کشور رتبه آوردند مورد تجلیل قرار گرفتند.

 دبیر همایش با تاکید بر اینکه قطعا برگزاری چنین همایش هایی نیازمند مشارکت همه است بیان داشت: اسپانسرهای مالی این همایش مدارس غیرانتفاعی اسوه، دارالفنون، قنوت، دین و دانش، استعدادهای برتر، ادیب، امین، بوعلی و فاطمیه بودند.

 رمضانی خاطرنشان کرد: امیدواریم که بتوانیم این همایش را در سطح گسترده تر و با حضور دانش آموزان نخبه بیشتر برگزار کنیم.

درپایان به پاس زحمات وتلاش های دکتر محمد قنبری معاون  پژوهشی اداره کل آموزش وپرورش مازندران لوح وهدایای به ایشان اهدا شد .