مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: 23 درصد قارچ مصرفی استان مازندران در آمل تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، مرتضی امینی نیاکی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نزدیک به 240 تن قارچ خوراکی در شهرستان آمل تولید و به مصرف می‌رسد.

وی افزود:  شهرستان آمل با تولید 240 تن قارچ خوراکی 23 درصد از تولید قارچ استان مازندران را به خود اختصاص می‌دهد.

امینی با اعلام اینکه سطح زیرکشت قارچ در شهرستان آمل 20 هزار متر مربع است، بیان کرد: این میزان با میانگین عملکرد 12 کیلوگرم در هر متر مربع، تولید آن نزدیک به 240 تن می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه دو نوع قارچ خوراکی دکمه‌ای و صدفی در شهرستان آمل پرورش داده می‌شود، تصریح کرد: کشت این محصول در سال به سه الی چهار دوره می‌رسد و در این عرصه 18 نفر  بهره‌بردار صنعتی و خانگی مشغول فعالیت هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کشاورزان خبر داد و بیان کرد: به منظور توسعه توان تولید و ایجاد ظرفیت‌های اشتغال در بخش کشاورزی در ستاد اجرایی کارگروه توسعه بخش کشاورزی برگزاری کلاس‌های آموزشی در دستور کار قرار گرفت.

این مسئول با اشاره به اینکه این کلاس‌ها آموزشی و ترویجی است، اظهار داشت: این دوره‌ها برای گروه‌های هدف شامل متقاضیان مجتمع‌های نیمه‌تمام و متقاضیان طرح‌های کوچک کشاورزی انجام گرفته است.

وی گفت: متقاضیان طرح‌های توسعه و اصلاح باغ‌ها و تامین آب برای توسعه باغ در اراضی شیب‌دار کوهستانی در دوره‌های آموزشی و ترویجی مدیریت کشاورزی شهرستان آمل شرکت می‌کنند.