متن و حاشیه های نشست هم اندیشی کاندیدای انتخابات مجلس آمل +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز، حجت الاسلام محمدعلی رحمانی آملی، امام جمعه آمل در نشست هم اندیشی با کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه آمل و لاریجان که در فرمانداری ویژه آمل برگزار شد اظهارداشت: باید از خداوند متعال بخواهیم کارهای ما با برکت باشد که در آن زمان می توانیم بگوییم مومن هستیم و کارهای خود را زیبا انجام دادیم.

وی تصریح کرد: اگر از ابتدا با مشکل باشیم مقدمه سقوط ما فراهم می شود که قدم نخست را کج بگذاریم در آخر دامن گیر می شود.

امام جمعه آمل افزود: در هر دوره انتخابات مردم ما به زیبایی به سراسر جهان نشان دادند که ارادت و علاقه ای والا نسبت به انقلاب اسلامی دارند.

وی خاطرنشان کرد: از همان روزهای نخست انقلاب اسلامی عده ای می گفتند انتخابات لازم نیست که امام راحل فرمودند مردم مهم هستند که باید آرای آنان را محترم بشماریم.

حجت الاسلام رحمانی آملی با بیان این که بیانات امام راحل کلیدی بوده است، گفت: اگر ملت ما در راهپیمایی 22 بهمن دنیا را به حیرت می گذارد به برکت بیانات امام خمینی(ره) است که مردم حضوری پرشور و گسترده دارند.

وی ادامه داد: مردم ما نظام و انقلاب را دوست دارند که در راهپیمایی ها و انتخابات حضوری حماسی و شورانگیز دارند و در راه تحکیم و ترویج ارزش های نظام اسلامی ثابت قدم و پایدار هستند.

امام جمعه آمل با بیان این که انسانی مراقب اعمال خود باشد می تواند به اوج و مراتب والایی دست پیدا کند، گفت: ضرورت دارد حسن نیت و صداقت را سرلوحه امور خود قرار دهیم که برکات و ثمرات ارزشمندی دارد.

وی با اشاره به این که قرار است سنگین ترین کارها را برعهده گیرید که امیدواریم نیت های شما صادق و پاک باشد، افزود: اگر هر یک از کاندیدا در انتخابات برگزیده شدند اهتمام خود را برای رفع معضلات و مشکلات مردم قرار دهند.

حجت الاسلام رحمانی آملی تصریح کرد: مردم ما مردم دیروز نیستند و آگاهی بسیاری به امور مختلف داشته و نسبت به مسائل آگاهی های لازم را دارند.

وی با بیان این که انقلاب اسلامی مدیون خون های پاک شهدا است، گفت: می طلبد به عنوان یک مدافع ارزش های انقلاب اسلامی وارد انتخابات شده و در این عرصه کوشا باشیم.

امام جمعه آمل با اشاره به این که کاندیدای انتخابات اخلاق را سرلوحه امور خود دهند، بیان داشت: اهانتی به کاندیدای دیگر در جریان تبلیغات صورت نگیرد و شما تکلیفی داشتید که شرکت کردید و اگر انتخاب نشدید جای ناراحتی ندارد.

فرماندار ویژه آمل:

در فضای مجازی و رسانه ای با تبلیغات زودهنگام مواجه هستیم

احمد منفرد، فرماندار ویژه آمل با بیان این که هر دوره انتخاباتی باید برای دوره آینده کمک کند تا کم و کاستی های قانونی مرتفع شود، تصریح کرد: فرمانداری باید انتخابات را به گونه ای برگزار کند تا انتخاباتی با محوریت قانون صورت گیرد.

وی افزود: مشارکت حداکثری، سلامت در انتخابات، رقابت سالم و ایجاد فضای با نشاط سیاسی استراتژی نظام است که دشمن دارد عکس این قضیه کار می کند.

رییس ستاد انتخابات آمل با بیان این که از روز 29 بهمن تبلیغات شروع می ود و تا هشت صبح روز 6 اسفند ادامه دارد که کاندیدا و حامیان آن ها با محوریت قانون کارهای خود را انجام دهند، خاطرنشان کرد: ایجاد فضای سالم و بدون تخریب رعایت شده و مصالح نظام را ترجیح دهیم و قصد خدمت به مردم داشته باشیم.

منفرد با تاکید بر این که در فضای مجازی و رسانه ای با تبلیغات زودهنگام مواجه هستیم، گفت: متاسفانه بعضی وقت ها بی اخلاقی هایی صورت می گیرد که متوجه حواشی قضیه است و این شایسته ملت شریف ایران نیست.

انتقاد ابراهیم زاده از تاخیر 40 دقیقه ای برگزاری جلسه / ضرورت رعایت قانون

محمدعلی ابراهیم زاده، رییس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات شورای نگهبان آمل با بیان این که این جلسه با 40 دقیقه تاخیر شروع شد که مجریان قانون خود قانون را رعایت نکردند، گفت: ضرورت داشت که همه کاندیدا در این جلسه حضور داشته باشند.

وی تصریح کرد: گاهی ناخواسته رفتار و گفتار ما جهت تضعیف شورای نگهبان می شود که باید در این جلسه وقتی برای ما گذاشته می شد و این رفتارها را به سبب کم تجربگی در برگزاری انتخابات می بینیم.

ابراهیم زاده با بیان این که تایید صلاحیت ها را به سبب رحمت الهی و عدم تایید صلاحیت ها را به سبب حکمت الهی بدانیم، خاطرنشان کرد: متاسفانه هنوز تبلیغات شروع نشده شاهد بداخلاقی انتخاباتی هستیم که رعایت قانون فضیلت اخلاقی است.

رییس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات شورای نگهبان آمل خاطرنشان کرد: قانون اجازه داده است که کاندیدا می توانند در 348 شعبه اخذ رای نماینده داشته باشند که ضرورت دارد نمایندگانی شایسته و پخته به ما معرفی شوند.

شهردار آمل خبرداد:

آماده سازی 86 نقطه شهر برای تبلیغات کاندیدای انتخابات

احمد امیرسلیمانی، شهردار آمل با بیان این که 86 نقطه شهر آمل را برای تبلیغات کاندیدا در نظر گرفتیم، افزود: در این نقاط داربست زده و آماده سازی می شود که به کاندیدا ارائه خواهد شد.

وی تصریح کرد: از نمایندگان کاندیدا دعوت می کنیم تا با قرعه کشی فضاها را برای آن ها مشخص کنیم تا شاهد نظم و انضباط انتخاباتی باشیم.

فرمانده انتظامی آمل:

راه اندازی کارناوال انتخاباتی ممنوع

سرهنگ ولی اله گنجیان مقدم، فرمانده انتظامی آمل تصریح کرد: نیروی انتظامی در هیچ باند و گروهی قرار ندارد و تبلیغات ما حضور حداکثری مردم در انتخابات است.

وی خاطرنشان کرد: خدمت به مردم آمل باید ویژه باشد که این مردم از افتخارات ارزشمندی برخوردار بوده و حماسه ششم بهمن را خلق کردند.

گنجیان مقدم تصریح کرد: با آغاز زمان تبلیغات از ایجاد مزاحمت برای شهروندان خودداری شده و لوازم صوتی در بیرون ستاد انتخاباتی قرار نگیرد و به رعایت قانون توجه شود.

فرمانده انتظامی آمل خاطرنشان کرد: در زمان انتخابات کارناوال انتخاباتی به راه نیافتاده و در زمان شمارش آرا نیز حامیان نامزدها در دم درب فرمانداری و بخشداری ها تجمع نکنند.

وی افزود: قانون باید فصل الخطاب همه ما باشد که نامزدهای انتخابات همکاری های لازم را صورت دهند.

در ادامه کاندیدای حاضر در نشست به بیان سخنان و دیدگاه های خود پرداختند که مهم ترین نکات سخنان آنان بدین شرح بود:

یحیی حیدری: همه کاندید اها باید به قانون احترام بگذارند واز تبلیغات زود هنگام در هفته نامه محلی پرهیز کنند واز مجریان قانون انتظار این است که زمینه تبلیغات رابرهمه کاندیدا به یکسان فراهم کنند .

عباسعلی ابراهیمی: افتتاح پروژه ها همزمان با انتخابات صورت می گیرد که شائبه هایی را ایجاد می کند و نامزدها پول آنچنانی ندارند که می خواهیم تلویزیون شهری میدان 17 شهریور کلیپ همه نامزدها را پخش کند.

احمد طاهریان (نماینده دکتر عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم شریف آمل و لاریجان در مجلس): در دعوت نامه قیدی وجود نداشت که حضور نامزدها الزامی است که اگر الزامی بود حتما شخص دکتر یوسفیان ملا حضور پیدا می کردند.

سید مهدی کاظمی دینان: متاسفانه در این مدت شاهد بی قانونی ها بودیم که انتظار داشتیم برخورد جدی شود که در فضای ناعادلانه دارد تبلیغات می شود و ضرورت دارد سخنرانی در نمازجمعه، کلنگ زنی و تبلیغات در بیلبوردها مدیریت شود.

علیرضا شیرزادی: امنیت خود را مدیون شهدا به خصوص شهدای مدافع حرم هستیم و شائبه های مالی برخی از نامزدها دارند که این منابع از کجا تامین می شود و باید بررسی شود و ما توان مالی نداریم که هزینه های میلیاردی داشته باشیم که باید فرصت برابر برای همه وجود داشته باشد.

غلامرضا صیادی: فرصت تبلیغات یکسان باید برای همه وجود داشته باشد که نباید برای برگزاری نشست های هم اندیشی در روستاها با مشکل مواجه شویم و باید دهیاران و بخشداران توجیه باشند که اگر می شود در مساجد شهر مناظره هایی برگزار شود که با این کار هزینه ها پایین می آید.

رضا حاجی پور: در دوره قبل برق شهر در جریان روند برگزاری انتخابات قطع شد و ما نظارت را می خواهیم که باید پشت سر قانون حرکت کنیم.

ذبیح الله اکبرزاده: هیچ دغدغه ای ندارم که اگر انتخاب شدم یا نشدم خدا را شاکر هستم و بداخلاقی هایی شروع شد که آقای حاجی پور بیان کردند تخلف شد و همان زمان گفتیم اگر مستنداتی دارند ارائه دهند و برادر بنده در آن زمان فرماندار بود و این ها مناسب نیست و در جایگاهی نیستیم نظام اسلامی برای ما هزینه دهد که نتیجه انتخابات هرچه باشد باید بپذیریم.

احمد خضرایی: حضور حداکثری مردم در انتخابات شرط مهمی است که باید انتخابات شفاف، سالم و بدون اعمال تبعیض داشته باشیم و از ماه های قبل بنرهایی در سطح شهرستان مشاهده می شود که از نظر قانونی محل ایراد است.

حسین تقوی پور: تخریب گناه و حق الناس است و اگر کسی زحمتی کشید باید بیان شود که کاندیدا بیشتر از خود بگویند و بدانیم دنیا بازیچه ای بیش نیست و انسان های خودساخته و هماهنگ با نظام باید وارد مجلس شوند.

حجت الاسلام رحمانی آملی در ادامه جلسه در پاسخ به انتقاد سید مهدی کاظمی دینان در خصوص استفاده از تریبون نمازجمعه تصریح کرد: براساس ابلاغ شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، برای مناسبت ها افرادی را برای سخنرانی ها دعوت می کنیم که نماینده مردم آمل در مجلس به مناسبت روز مجلس در تریبون نمازجمعه حضور پیدا کردند و ما از این حضورها نفع و ضرری نداریم و هرکسی انتخاب شود وظیفه خود را انجام می دهیم.