کشورهای همسایه ایران آماده پذیرش گروهک منافقین نیستند

كمال نيوز: عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با تاکید بر تلاش آمریکا برای سازماندهی مجدد گروهک تروریستی منافقین گفت: تجربه کشور عراق ثابت کرده که حضور اعضای این گروهک ثمری جز ناامنی و تحمیل هزینه نداشته بنابراین تلاش‌ها برای احیای مجدد این گروهک راه به جایی نخواهد برد.

عزت‌الله یوسفیان‌ملا در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، با تاکید بر حمایت‌های همه جانبه آمریکا از گروهک تروریستی منافقین، افزود: در شرایطی‌که این گروهک تروریستی منزوی شده و در حال اخراج از خاک عراق هستند مقامات آمریکا به دلائل متعدد در پی سازماندهی مجدد و مستقر کردن آنان در کشوری ثالث هستند.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی،‌ گروهک تروریستی منافقین را گروگانی در دست آمریکا برای دستیابی به اهداف خود عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه وزارت امور خارجه آمریکا گروهک تروریستی منافقین در لیست تروریست‌ها قرار داده‌ مقامات آمریکا در تلاشند تا از این فرصت به نفع خود بهره گرفته و هر نوع اقدام تروریستی در خاک عراق را متوجه این گروهک دانسته و خود را تبرئه کنند.

وی تلاش برای ایجاد ناامنی در جمهوری اسلامی ایران را از دیگر دلائل حمایت آمریکا از گروهک تروریستی منافقین برشمرد و یادآور شد: آمریکا سالانه بودجه‌ای خاص را به مخالفان جمهوری اسلامی ایران اختصاص می‌دهد تا اهداف آنان را تامین کنند، در این زمینه گروهک منافقین یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌تواند آمریکا را در جهت دستیابی به اهداف خود همراهی کند زیرا نه تنها سیاست‌های موافق با آمریکا در قبال ایران داشته بلکه نیروی نظامی برای اقدامات تروریستی نیز در اختیار دارد.

 

اعضای گروهک منافقین حتی از حقوق اولیه در نظام برده‌داری هم منع شده‌اند

یوسفیان با تاکید بر فرار عده‌ای از اعضای گروهک تروریستی منافقین از پایگاه لیبرتی، گفت: واقعیت این است که سران رده بالای این گروهک در شرایطی که همراه با خانواده‌های خود در کشورهای اروپایی از بهترین و مجهزترین امکانات بهره‌مند و ازبالاترین ضریب حفاظتی برخوردارند اما اعضای رده پایین آنها از ابتدایی‌ترین امکانات که حتی در نظام برده‌داری برای برده داران منع نشده محروم هستند.

این نماینده مردم در مجلس هشتم، ادامه داد: وقتی اعضای رده‌های پایین شاهد چنین تبعیضاتی هستند طبیعی است که در برابر آن عکس‌العمل نشان دهند که بهترین آن فرار از شرایط محصور و محدود پایگاه است.

وی با بیان اینکه سران گروهک منافقین، اعضای رده پایین گروهک را در شرایط خوف و رجا نگه داشته‌اند، تاکید کرد: سران رده بالای این گروهک نه تنها اعضا را از حقوق اولیه خود منع کرده‌اند بلکه از گرفتن ویزا و پاسپورت برای انتقال اعضای گروهک به کشوری دیگر اظهار ناتوانی کرده و این‌طور القا می‌کنند که تنها راه اعضای گروهک ماندن در پایگاه و مرگ در همان محل است.  

وی خطاب به اعضای گروهک منافقین با بیان اینکه افرادی که دست‌شان به خون ملت آغشته نیست امکان بازگشت به آغوش میهن اسلامی را دارند،‌ افزود: افرادی باید نگران بازگشت به میهن اسلامی باشند که دست به اقدامات تروریستی زده و دست‌شان به خون مسئولان، دانشمندان و مردم عادی آغشته است که البته این افراد اشخاصی نیستند که آمریکا هم به راحتی از آنان بگذرد بنابراین در صدد است تا با ساماندهی آنان راه را برای دخالت و ایجاد تنش در ایران باز نگه دارد.

وی با از هم پاشیده خواندن وضعیت گروهک تروریستی منافقین، افزود: این گروهک مدت‌هاست که از هم پاشیده شده و تلاش‌ها برای احیای مجدد آن راه به جایی نخواهد برد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بی‌ثمر خواندن تلاش‌های صورت گرفته برای استقرار این گروهک در کشورهای همسایه ایران، تصریح کرد: واقعیت آن است که کشورهای همسایه ایران به هیچ وجه آماده پذیرش این گروهک در خاک خود نیستند، تجربه کشور عراق نشان داده که حضور گروهک منافقین ثمری جز ناامنی و تحمیل هزینه به کشور مورد نظر نخواهد داشت بنابراین کشورهای منطقه بهتر است خود را به سرنوشت کشور عراق دچار نکنند.

۲ نفر دیگر از اعضای فرقه تروریستی منافقین در روز سه‌شنبه و چهارشنبه هفته گذشته از کمپ ترانزیت (لیبرتی) فرار کردند.این افراد در اظهارات اولیه خود فشار، نبود آزادی، تناقض و شرایط سخت فرقه‌ای را مهم‌ترین دلایل خود برای فرار از این فرقه تروریستی عنوان کردند.

با فرار این ۲ ، تعداد اعضای فراری سازمان منافقین مستقر در کمپ ترانزیت طی یک هفته گذشته به ۵ نفر رسید.