آمل دارای 18 پروژه ملی است +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، نشست بررسی مسائل و مشکلات روستای بوران بخش دشت سر آمل با حضور نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه دابو و دشت سر، معاون فرمانداری ویژه آمل، روحانیون بخشدار دشت سر، مسئولین ادارات ، اعضای شورای اسلامی بخش دشت سر، خانواده های معظم شهدا ،دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای بوران و مردم بوران برگزار شد.

عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: احترام خاصی برای بوران و رشکلا قائل هستیم که بالای 25 میلیارد تومان در این دو روستا در امور آبرسانی، گازرسانی، راه محمدآباد بوران و دیگر خدمات هزینه شده است که تمام تلاش خود را برای رفع مسائل و مشکلات موجود به کار می گیریم.

وی با بیان این که بودجه استانی و بودجه ملی داریم که بودجه استانی چندان اثرگذار نبوده و دردی را دوا نمی کند اما پروژه ملی بسیار مهم است، گفت: دولت پروژه هایی را تصویب کرده و زمینه اجرایی کردن آن را فراهم می کند که پروژه ملی به راحتی محقق نشده و نیاز است کارهای بسیاری صورت گرفته و مراحل مختلفی را سپری کند.

یوسفیان ملا خاطرنشان کرد: اگر 12 نماینده استان در مجلس در هر دوره یک پروژه ملی می آوردند در جایگاه ارزنده ای از پیشرفت و توسعه قرار داشتیم ولی در حال حاضر 27 پروژه ملی در مازندران وجود دارد و 18 پروژه آن برای آمل است که در کنار این پروژه ها باید به سایر امور و مسائل جزئی هم توجه شود.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس با بیان این که سد هراز نقش بسزایی در اشتغالزایی دارد، گفت: این سد 27 درصد آب سطحی مازندران را جمع آوری می کند که اگر کسی اهل کشت باشد کشت دوم قطعی است و دیگر چاهی وجود نخواهد داشت.

وی با تاکید بر این که پروژه های ملی نقش بسزایی در اشتغال زایی دارد افزود: از مردم تقاضا داریم روند اجرای مترو را از نزدیک مشاهده کنند که با راه اندازی آن 53 دقیقه ای به تهران می رسیم و می تواند حدود 2 هزار مسافر را سوار کند که تمام استان مازندران می توانند از آن استفاده کنند.

یوسفیان ملا خاطرنشان کرد: دو پروژه مهم آزادراه داریم که می تواند نقش بسزایی در کاهش ترافیک مسیر آمل به ساری داشته باشد و نیز آن که برای پروژه فاضلاب شهر و روستا 13 کیلومتر لوله گذاری صورت گرفته است.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس ادامه داد: پل روگذر میدان هزارسنگر در حال تجهیز کارگاه است و عملیات آن در روزهای آینده شروع می شود و نزدیک به 50 میلیارد هزینه دارد که 14 میلیارد به پیمانکار پرداخت شده است.

باب الله یوسف زاده دهیار روستای بوران در این نشست با بیان این که ما مردم بزرگواری داریم نقش خود را به خوبی ایفا کرده که 24 شهید و چندین آزاده و جانباز داریم، گفت: ضرورت دارد در کنار این مردم تلاش و زحمات بیشتری صورت دهیم.

وی با اشاره به این که مردم سرمایه های ما هستند که باید برای خدمت به آنان از تمام ظرفیت و توان استفاده کنیم، گفت: مردم روستا با هزینه یک میلیاردی حسینیه روستا را در طول یک سال راه اندازی کردند.

یوسف زاده با بیان این که مرکز بهداشتی روستا 4 سال است نیمه کاره مانده که ضرورت دارد در این بخش توجه ویژه ای انجام شود خاطرنشان کرد: در خصوص طرح هادی هزار متر عقب نشینی صورت گرفته که درخواست داریم پیمانکار معرفی شود.

دهیار روستای بوران با تاکید بر این که ساختمان دهیاری در گذشته خریداری و زمینی هم خریداری شد که از شورا و دهیار گذشته قدردانی داریم، گفت: در بحث آبرسانی مشکل ما حل شده و آسفالت محمدآباد صورت گرفته که از نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس و مدیران قدردانی می کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بوران روستایی با 1200 خانوار و 6 ورودی است که مشکلات ما زیاد بوده و می طلبد مدیران نگاه ویژه ای به این روستا داشته باشند.

یوسف زاده با بیان این که امنیت ایران اسلامی مرهون خون های پاک شهدا است ادامه داد: دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را در پیش داریم که ضرورت دارد زمینه حضور پرشور مردم در پای صندوق های رای فراهم شود.

سید محمد حسنی بخشدار دشت سر اظهارداشت: در بخش دشت سر با 33 روستا بعد از تشکیل بخشداری در 3 سال کارهای مهمی در امور آبرسانی، برق، گازرسانی، خانه های بهداشت، طرح هادی ، کارهای عمرانی و دیگر امور با حمایت های نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس و مدیران دستگاههای اجرایی صورت گرفته است.

وی با بیان این که پل هوایی در بوران زده می شود تصریح کرد: عقب نشینی در این روستا انجام شده و مردم خواهان این هستند تا طرح هادی متوقف نشود.

بخشدار دشت سر خاطرنشان کرد: مرکز درمانی روستا احداث شده که مردم تعهدات خود را انجام داده و دولت باید تعهدات خود را عملیاتی کند تا کار این مرکز به پایان برسد.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی تقی زاده امام جمعه دابو و دشت سر با بیان این که بوران روستایی بزرگ با مردمانی گرانقدر است، گفت: زحمات ارزشمندی در دو بخش دابو و دشت سر در خصوص گازرسانی، برق و دیگر امور صورت گرفته که جای قدردانی و سپاس دارد.

وی خاطرنشان کرد: بوران با جمعیت زیاد خود مشکلاتی دارد که باید در راستای رفع آن گام برداشته شود و ضرورت دارد ما در کنار مدیران وظایف خود را به نحو احسن انجام دهیم که زمینه رفع مسائل و مشکلات موجود فراهم شود.