پیشرفت فزاینده مجتمع تولید گوشت مرغ زربال در مسیر توسعه

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ،نشست مدیران مجتمع تولید گوشت مرغ زربال با معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران و با حضور امام جمعه نور، فرمانداران آمل و نور، بخشدار چمستان و مسئولان شهری برگزار شد.

مهندس علیرضا غنی زاده مدیرعامل شرکت مرغ زربال در این نشست با بیان این که شرکت زربال در سال 54 شکل گرفته است، گفت: کارخانه های خوراک دام، پرورش مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، پرورش مرغ گوشتی، کشتارگاه زربال و دربال و سایر حوزه ها در این مجموعه فعال است.

وی تصریح کرد: کارخانه دان این مجتمع با ظرفیت تولید 20 تن آماده فعالیت است و 54 سالن پرورش مرغ مادر نیز در سه مزرعه مجزا مشغول کار هستند.

غنی زاده افزود: افزایش ظرفیت مرغ مادر از 161 هزار به 215 هزار قطعه مادر پای تولید که در قالب مزرعه مرغ شهدای زربال صورت می گیرد.

مدیرعامل شرکت مرغ زربال با تاکید بر این که این مجتمع تولید سالانه 18 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ دارد، گفت: 11 درصد افزایش تولید دان براساس برنامه داشتیم و توانستیم از ظرفیت های خالی خودمان استفاده کنیم.

وی با اشاره به این که با مشکلاتی که در حوزه مرغ پیش آمد و کنترل هایی که صورت گرفت ما در وضعیت مطلوبی قرار داریم، بیان داشت: شاخص های فنی تولید در واحدهای گوشتی روند مطلوب و چشمگیری دارد.

غنی زاده خاطرنشان کرد: در خصوص ضایعات 16 درصد کاهش داشتیم که به 2 درصد رسیده است و این آمار چشمگیر بوده که با بهبود وضعیت می توانیم کارها را در این منطقه ادامه دهیم.

مدیرعامل شرکت مرغ زربال با بیان این که در خصوص فروش درصد بالایی رشد داشتیم، گفت: در خصوص بازرگانی چندین فروشگاه زنجیره ای راه اندازی کردیم تا محصولات به صورت مستقیم در دست مردم قرار گیرد.

وی با بیان این که 726 نیرو بدون روزمزدی در این مجتمع فعالیت دارد خاطرنشان کرد: در حوزه بازرگانی تلاش داریم تا همانند حوزه تولید تحولات اساسی و چشمگیری داشته باشیم که کارهای انجام گرفته در حوزه تولید بی نظیر است.

غنی زاده با اشاره به تولید مرغ سبز گفت: نظر به رسالت زربال در جهت تولید غذای سالم و کمک به سطح بهداشت غذایی جامعه و همچنبن با توجه به استقبال عمومی برای مصرف محصولات طبیعی تر از نظر شرایط پرورش، این مجموعه مفتخر به تولید گوشت مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک(سبز) بعنوان غذای سالم گردیده است.

مدیرعامل شرکت مرغ زربال ادامه داد: در تولید گوشت مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک(سبز) کاهش مصرف دارو، افزایش مبلغ فروش به سبب بالاتر بودن قیمت هر کیلو مرغ سبز نسبت به مرغ عادی، افزایش دارای نامشهود (ارتقای نام برند) و افزایش حاشیه سود وجود دارد.

دکتر علیرضا یونسی معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران نیز در این نشست از فعالیت های ارزشمند مدیران مجتمع تولید گوشت مرغ زربال در جهت تولید غذای سالم و محصولات باکیفیت قدردانی و تشکر کرد.