چه کسانی می توانند از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید بهره مند شوند؟

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز، حسین احسانی، معاون فرمانداری ویژه آمل در جلسه ساماندهی امور جوانان آمل اظهارداشت: ما هنوز نتوانستیم به خوبی اعتبارات مربوط به صندوق کارآفرینی مازندران را جذب کنیم و اغلب پرونده های فرستاده شده برگشت خورده است.

وی تصریح کرد: در جهان امروز بوروکراسی به مفهوم تسهیل در امور است تا در کمترین زمان ممکن مشکلات مردمی رفع شود که ضرورت دارد در این راستا اقدامات شایسته ای صورت گیرد.

احسانی خاطرنشان کرد: انتظار ما این است همه دستگاههای اجرایی در تسهیل امور مردم با سرعت بیشتری گام بردارند و زیبا نیست اعتبارات ما جذب نشده و برگشت بخورد.

معاون فرمانداری ویژه آمل ادامه داد: در گذشته به صورت عمده تسهیلات اشتغال در مسیر غیر تخصصی هزینه شد و سختگیری های که الان صورت می گیرد به سبب آن است تا این تسهیلات به افراد واقعی داده شود و ضرورت دارد تجربه های گذشته را تکرار نکنیم.

وی افزود: ما انتظار داریم تسامح و تساهل لازم در راستای توسعه پویایی برای سطوح پایین جامعه به بهترین نحو ممکن فراهم شود.

حسین کنعانی مقدم، مدیر بازرسی صندوق کارآفرینی امید مازندران با بیان این که این صندوق قرار بود در دولت جدید جمع شود و دستورالعمل آن بروز شد که با این کار هیئت دولت موافقت لازم را با ایجاد مجوز از سوی بانک مرکزی صادر کرد، گفت: در زمینه ترویج اشتغال و تولید حمایت های خوبی از سوی این صندوق صورت می گیرد.

وی با اشاره به این که وام های صندوق کارآفرینی امید برای ایجاد اشتغال است و در عرصه توسعه اشتغال تسهیلاتی داده نمی شود، افزود: در این صندوق می توانیم برای ایده های خاص تا سقف 5 میلیارد ریال هم تسهیلات اعطا کنیم.

کنعانی مقدم خاطرنشان کرد: افرادی که می خواهند از این صندوق تسهیلات دریافت کنند نباید از بانک ها وامی دریافت کرده باشند که در اعطای تسهیلات به بازار فروش توجه شده و نظارت های لازم صورت می گیرد تا به افراد واقعی تعلق گیرد.

مدیر بازرسی صندوق کارآفرینی امید مازندران با بیان این که فردی می خواهد از صندوق وام دریافت کند نباید تمکن مالی لازم را داشته باشد، گفت: در حوزه زنان به سرپرستان خانوار، زنان مطلقه و مجرد و افراد بد سرپرست تسهیلات خوداشتغالی و خانگی پرداخت می شود.

وی افزود: افرادی که در خصوص طرح های مختلف مجوز گرفتند ولی سرمایه لازم برای اجرایی شدن آن را ندارند حمایت شده و تسهیلاتی به آنان اعطا می شود.

کنعانی مقدم خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان نیز از حمایت های صندوق استفاده می کنند و اشتغال زایی از این طریق در شهرستان آمل نیز صورت گرفته که با دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز قراردادی امضا شده است.

مدیر بازرسی صندوق کارآفرینی امید مازندران تصریح کرد: از طریق گردش حساب نیز به سپرده گذاران صندوق کارآفرینی امید وام داده می شود که آماده عقد قرارداد با دستگاههای اجرایی هستیم.

وی با بیان این که 2 هزار و 200 میلیارد مطالبه در آمل داریم که نیاز است همه دستگاههای اجرایی ما را حمایت کنند، گفت: 440 درخواست تسهیلات در سفر ریاست جمهوری به مازندران از سوی مردم آمل صورت گرفته است که ضرورت دارد بررسی های شایسته ای در این راستا انجام شود.

ولی الله چلابی، رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمل در این جلسه با بیان این که در صندوق کارآفرینی امید سطح بندی برای دریافت تسهیلات صورت گرفته است، گفت: افرادی که اشتغال و بیمه ای ندارند می توانند از طرح های مختلف این صندوق استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: صندوق کارآفرینی امید تلاش دارد تا افراد از حداقل ها در جامعه برخوردار باشند که این صندوق با کمبود امکانات و پرسنل در شهر آمل مشغول فعالیت است.

چلابی ادامه داد: متقاضیان دریافت تسهیلات پس از ثبت نام، پرونده آنان مورد استعلام های مختلف قرار می گیرد که پس از تایید، تسهیلات با بهره 4 درصد به آنان اعطا می شود.