ضرورت کنترل اماکن استیجاری خصوصی و تورهای گردشگری غیرمجاز / معادن شن و ماسه معضلی در جاده هراز

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، حسین احسانی، معاون فرمانداری ویژه آمل در جلسه ستاد گردشگری و خدمات سفر شهرستان آمل که در فرمانداری برگزار شد با بیان این که یکی از مشکلات اساسی در محور هراز بحث معادن است، گفت: از سال های دور این معادن وجود داشته که اعتراضات بسیاری صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: بحث ترافیک مشکل دیگری در جاده هراز است که در سفر ریاست جمهوری به مازندران اعتبار بسیار خوبی برای اتمام پروژه چهارخطه کردن محور هراز به میزان 760 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که با افتتاح آن تا پایان سال 95 شاهد حل بخش اعظمی از مشکلات خواهیم بود.

احسانی بر ضرورت پاکسازی محور هراز از وجود زباله ها تاکید کرد و بیان داشت: مسئولیت پاکسازی حریم جاده برعهده اداره راه و شهرسازی است که باید این کار به نحوی شایسته صورت گیرد.

معاون فرمانداری ویژه آمل خاطرنشان کرد: آمل پیشانی مازندران است و گردشگرانی از خارج و داخل کشور به این شهر می آیند که نباید شاهد وجود مناظری از زباله ها باشیم.

کنترل اماکن استیجاری خصوصی و تورهای گردشگری غیرمجاز جدی گرفته شود

محمدرضا شیدفر رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل اظهارداشت: ساماندهی اماکن استیجاری و خصوصی که در اختیار مسافران و تورهای مختلف قرار می گیرد امری ضروری است که تلاش داریم جلساتی را با بخش ها برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: در تابستان سال 94 بیش از 409 هزار مسافر در آمل اقامت کردند که 45 درصد از این آمار در اماکن استیجاری خصوصی حضور داشتند.

شیدفر افزود: در ایام تابستان 284 بازدید از سوی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و 300 بازدید مشترک صورت گرفت که 1 مورد پلمپ داشتیم و 57 شاکی که بیشتر آن ها رضایت دادند و مقداری از شکایت ها نیز هنوز باقی مانده است.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل خاطرنشان کرد: شکایت بیشتر مسافران وارد شده به آمل در خصوص وضعیت راهها، زباله ها، کمبود محل اقامت رسمی، عدم وجود امنیت فرهنگی در اقامتگاههای غیر رسمی، گرانی، کمبود امکانات بهداشتی و درمانی، کمبود امکانات تفرجی و عدم اطلاع رسانی بوده است.

وی ادامه داد: دستورالعمل ارتقای امنیت گردشگران از سوی وزارت کشور ابلاغ شده است که نباید احساس ناامنی در گردشگران وجود داشته باشد.

شیدفر تصریح کرد: تورهای غیرمجاز و اقامت آن ها در اماکن خصوصی به ویژه در امامزاده عبدالله و آبگرم لاریجان داریم که نیاز است ساماندهی شایسته ای در این راستا صورت گیرد.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل با تاکید بر این که تورهای گردشگری غیرمجاز بسیاری داریم که حتما باید این تورها دارای مجوز باشند و ضرورت کنترل تورهای گردشگری غیرمجاز باید جدی گرفته شود، بیان داشت: تمام پایگاه های مقاومت بسیج، دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها می توانند در نظارت بر خانه های مسافر و تورهای گردشگری به ما کمک کنند.

 معادن شن و ماسه و کامیون های محور هراز امنیت مسافران را به خطر می اندازد

غلامعلی صادقی، رییس اتحادیه رستوران داران محور هراز با بیان این که در جاده هراز مسافران و گردشگران ما امنیت ندارند و معادن شن و ماسه و کامیون های بسیاری در این محور هستند، گفت: یکی از واحدهای خوب ما به سبب وجود معادن در حال تعطیلی است که چه کسی باید پاسخگو باشد.

صادقی ادامه داد: از استان های دیگر دارند طرح و برنامه ریزی می کنند تا مسافران ما از شمال به استانهای دیگر بروند که نباید چنین قضیه ای رقم بخورد.

رییس اتحادیه رستوران داران محور هراز تصریح کرد: ضرورت دارد تا راه ها باز شده و حوصله مسافران سر نرود که از همه فعالان در محور هراز تقدیر و تشکر می کنیم.

گردشگری از فرصت در حال تبدیل به تهدید است

یحیی عسگری پور، بخشدار امامزاده عبدالله آمل با بیان این که بخش امامزاده عبدالله به لحاظ موهبت الهی دارای ظرفیت های ارزشمندی است، گفت: این ظرفیت ها سبب شده است تا شاهد حضور گردشگران و زائران بسیاری در این بخش باشیم.

وی افزود: تورهای مسافرتی بدون مجوز به منطقه می آیند که برای خدمت رسانی گردشگران این حضور از فرصت تبدیل به تهدید شده است که ضرورت دارد ساماندهی شایسته ای انجام شود.

عسگری پور خاطرنشان کرد: وجود دستفروش ها عاملی برای انباشت زباله شده است و مخالف ایجاد شغل نیستیم اما باید شرایط لازم را به درستی رعایت کنند.

بخشدار امامزاده عبدالله با تاکید بر این که تلاش ما در این راستا است که گردشگران خاطره خوشی از سفر داشته باشند، گفت: معادن در کلاس کاری خود نیستند و تخلفات آشکاری به زیبایی طبیعت و جاده دارند.

انجام بیش از 300 ساعت عملیات امدادی برای نجات گمشدگان

جمشید نیکزاد، رییس جمعیت هلال احمر آمل با بیان این که حضور توریسم خوب است اما در حوزه امداد و نجات معضلاتی را برای ما ایجاد کرده است، بیان داشت: تورهای گردشگری بسیاری به آمل وارد می شوند و بالغ بر 15 گمشده داشتیم که بیش از 300 ساعت عملیات امدادی برای پیداکردن آنان صورت دادیم.

وی تصریح کرد: بعضی از جاده ها مناسب رفتن اتوبوس نیست که اگر خدایی ناکرده حادثه ای رخ دهد با تلفات بسیاری همراه خواهد بود.

نیکزاد ادامه داد: ضرورت دارد از ظرفیت های دهیاری ها و روستاییان برای لیدری تورهای گردشگری که اطلاعات جامع و کاملی از آن منطقه دارند استفاده شود.

رییس جمعیت هلال احمر آمل خاطرنشان کرد: نیاز است برای ساماندهی حضور کوهنوردان در قله دماوند تدابیری اندیشیده شود که اگر با هماهنگی فدراسیون کوهنوری صورت می گیرد به آنان لیدر داده شده و تجهیزاتشان بررسی شود تا مناسب قله دماوند باشد.