نشست هم اندیشی و تعامل مدیران حمل و نقل شهرهای مازندران برگزار شد +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، با حضور مدير حمل و نقل و ترافيك استانداری مازندران، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر آمل، شهردار آمل، مدیران عامل سازمان ها و روسای اتوبوسرانی و تاکسیرانی شهرداری های مازندران، نشست هم اندیشی و تعامل مدیران حمل و نقل شهرهای مازندران به میزبانی سازمان اتوبوسرانی شهرداری آمل  در سرای مهر شهرداری آمل برگزار شد.

مهندس پژمان اژدری مدير حمل و نقل و ترافيك استانداری مازندران با بیان اینکه برگزاری چنین نشست هایی بررسی مشکلات و ارائه راه حل های مناسب حمل و نقل درون شهری می باشد گفت: خوشبختانه به لحاظ مسائل حمل و نقل و توجه مدیران ارشد نظام به این موضوع در 17 استان بخصوص مازندران به جایگاه مدیریتی رسیده است.

 وی اشاره کرد: بزرگترین مشکل درون شهری ترافیک هسته مرکزی شهرها می باشد که باید سمت و سویی برویم که به دنبال ایجاد پارک در مبادی ورودی هسته مرکزی شهر باشیم که یک منبع درآمد خوبی برای سازمان های حمل و نقل می باشد.

مدير حمل و نقل و ترافيك استانداری مازندران تاکید کرد: وجود سازمان های حمل و نقل ترافیک در 4 شهر بزرگ استان می تواند ضمن ارائه راهکارهای حل معضل ترافیکی در کلیه امور حمل و نقل تاثیر گذار باشد.

اژدری با بیان این که راه اندازی سرویس متمرکز توسط سازمان های حمل و نقل شهرداری های مازندران می تواند منبع درآمد خوبی باشد ادامه داد: اینگونه سرویس ها می تواند با کمک بخش خصوصی صورت گیرد که در امر تعویض روغن و سایر خدمات علاوه بر ماشین های حمل ونقل سازمانها به مردم هم سرویس بدهد.

وی با اشاره به عدم افزایش تاکسی در شهرهای مازندران خاطرنشان کرد: به هیچ وجه در سال 94 افزایش تاکسی نخواهیم داشت و شهرداری ها باید تابع مقررات باشند و کلیه رانندگان وانت داران تابع مقرارت سازمان تاکسیرانی هستند و اتاق اصناف اجازه ورود به این بخش را ندارد.

مدير حمل و نقل و ترافيك استانداری مازندران تصریح کرد: سرویس های مدارس زیر نظر تاکسیرانی قرار دارد و ورود آژانس های تاکسی بدون گرفتن کارت و برچسب ممنوع می باشد که مسئولیت سرویس دانش آموزان برعهده مدیران مدارس است و در صورت بروز هرگونه حوادثی باید پاسخگو باشند.

اژدی اظهارداشت: دبیری شورای حمل و نقل ترافیک شهرستانهای مازندران برعهده سازمان های حمل و نقل شهرداری می باشد که ریاست آن برعهده فرمانداران است.

 مهندس اسدالله تورنگ رییس شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه حمل و نقل مثل جریان خون در رگ می باشد گفت: اگر بموقع سیستم حمل و نقل درمان نشود مشکلاتی را بوجود می آورد که جبران آن بسیار سخت خواهد بود.

 وی تاکید کرد: حمل و نقل هوایی، ریلی، زمینی و غیره همه در شکوفایی اقتصاد نقش بسزایی دارند و اگر در هر کدام از آنها نقصی ایجاد شود در خدمات رسانی دچار مشکل می شویم.

رییس شورای اسلامی شهر آمل یادآورشد: با ماشین های حمل و نقل که متناسب با شرایط روز باشد و بتواند راحت تر به مردم سرویس دهیم دچار مشکل هستیم که متاسفانه زیرساختار جاده ای استان مزید بر این مشکلات است.

تورنگ گفت: به هرحال جاده و راه سالم یک نعمت مهم به شمار می رود که در تامین امنیت جانی افراد تأثیر بسزایی دارد و توجه به کیفیت و گسترش راهها از سوی مسئولان و دست اندرکاران ضروری به نظر می رسد.

مهندس احمد امیرسلیمانی شهردار آمل تاکید کرد: اهمیت حمل و نقل بر کسی پوشیده نیست و باتوجه به شرایط اقتصادی کشور دچار مشکلات هستیم.

  وی با اشاره به اينکه پيشرفت تکنولوژی و ساخت خودروهای متعدد روز به روز بر اهميت موضوع حمل و نقل درون ‌شهری افزوده است، ادامه داد: با گذشت زمان، تاثير گذاری موضوع حمل و نقل نمود بيشتری پيدا می ‌کند.

شهردار آمل ادامه داد: براساس تحقيقات انجام شده، حدود 50 درصد آلودگی شهرها و آسيب‌هايی که لايه اوزون ديده می شود حاصل استفاده از خودروها بوده است که اين آمار لزوم توجه به حمل و نقل درون‌ شهری را ضروری کرده است.

دکتر حسن مهدوی فر مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری آمل گفت: آمل با بیش از 100 دستگاه اتوبوس و مینی بوس با جابجایی حدود 30 هزار نفر روزانه از جمله شهرهای دارای ناوگان بزرگ حمل و نقل عمومی و فعالترین ناوگان خصوصی در سطح کشور می باشد.

وی با اشاره به اجرای طرح هوشمند سازی حمل و نقل عمومی در شهرآمل افزود: اجرای این سیستم می تواند نقش بسزایی در جمع آوری پول خرد، بهبود سطح ایمنی در شبکه‌های درون شهری و برون شهری، کم کردن تصادفات ، روان سازی ترافیک شبکه، بهبود برنامه ریزی و مدیریت حمل و نقل، اطلاع رسانی مناسب به مسافر قبل و حین سفر و کمینه سازی ریسک سفر در شبکه حمل و نقل داشته باشد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری آمل با بیان اینکه اجرای طرح هوشمند سازی حمل و نقل عمومی نیازمند بسترهای لازم است بیان داشت: جانمایی ایستگاههای اتوبوس با قابلیت نصب سایبان برای ترغیب استفاده افراد از سیستم حمل و نقل عمومی در شرایط آب وهوایی و جایگاه مناسب برای انتظار مسافران از اقدامات این سازمان در چند ماه گذشته بوده است.

 مهدوی فر با اشاره به بازسازی و نوسازی و تجهیز 12 دستگاه اتوبوس و 3 دستگاه ناوگان حمل و نقل به مبلغ 151800000ریال در سال 94 خاطرنشان کرد: با افتتاح پروژه بزرگ ولایت شمالی تعداد 6 دستگاه اتوبوس در این مسیر حمل و نقل مسافران را برعهده دارند.

 وی به دیگر فعالیت های سازمان از قبیل احداث ساختمان جدید سازمان ، خرید زمین برای احداث توقفگاه اتوبوس، ایجاد پارک ترافیک، راه اندازی کارگروه فرهنگ سازی و ترویج استفاده ازسیستم حمل و نقل عمومی ، ایجاد کارگروه تحقیق و توسعه و طرح استفاده از ایستگاههای دوچرخه مطالبی را عنوان داشت.

  مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری آمل با انتقاد از عدم دعوت این سازمان در جلسات شورای ترافیک شهرستان آمل گفت: متاسفانه در شورای ترافیک شهرستان جایگاهی نداریم و تصمیماتی که گرفته می شود از ما نظر خواهی نمی کنند.

مهدوی فر یادآورشد: سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی شهرداری آمل نهایت سعی و تلاش را دارند که بتوانند بهترین خدمات را به شهروندان ارائه دهند ولی در تصمیم گیری حمل و نقل شهری نیم نگاهی به خواسته های ما نمی شود.