کلنگ ساخت پل هوایی (عابر پیاده ) در روستای شادمحل بخش دشت سر آمل زده شد +عکس

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ؛ با حضور امام جمعه دابو و دشت سر، نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس ، بخشدار دشت سر ، اعضای شورای اسلامی بخش، اعضای شورای اسلامی و دهیاری روستای شاهد محل ، روسای ادارات آمل، مدیران و دانش آموزان، کلنگ ساخت پل هوایی در روستای شاد محل بخش دشت سر آمل زده شد.

حجت الاسلام و المسلمین مهدی تقی زاده امام جمعه دابو و دشت سر با بیان اینکه همه مدیران قصد خدمت به مردم دارند گفت: خدمت رسانی به مردم جا و مکان نمی شناسد وشهرستان آمل از بدو پیدایش تاکنون در تمام عرصه ها حرف اول را می زند.

 وی با اشاره به وجود امام زادگان عزیز در این شهرستان ادامه داد: وجود امام زاده گان واجب التعظیم باعث شد که پایتخت علویان شکل گیرد که هم اکنون از وجود با برکات این عزیزان مدیران و فرهیختگانی در راس امور قراردارند که چیزی جز خدمت در سر ندارند.

 امام جمعه دابو و دشت سر با ابراز گله مندی از کسانی که قصد ورود به انتخابات دارند و بداخلاقی می کنند یادآورشد: شما عزیزان هنوز از فیلتر شورای نگهبان عبور نکردید و تائید نشدید که چنین ادعاهایی در سر دارید و نسبت به دیگران بی حرمتی می کنید.

 تقی زاده با تاکید بر اینکه امام جمعه یک شهر موظف است مسائل و مشکلات شهر را با مشارکت و همدلی مسئولین حل و فصل کند عنوان داشت: بعضی خیال می کنند می توانند تربیون نمازجمعه را در دست بگیرند و هرچه خواستند بگویند در حالی که تمام برنامه ریزی نمازجمعه توسط شورای سیاست گذاری ائمه جمعه ترسیم و ابلاغ می شود.

 وی اظهارداشت: عده ای به جای بی حرمتی کردن طرح و برنامه ارائه دهند در حالی که همین نماینده فعلی تا خرداد سال 95 هم هنوز نماینده است و وظیفه دارد برای رسیدگی به مشکلات مردم به شهرها و روستاها سرکشی کند.

امام جمعه دابو و دشت سر خاطرنشان کرد: مردم علاقمند به خدمتگذارانشان هستند که باید از این فرصت استفاده کرده و با همدلی وهمزبانی و استفاده از قدرت نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس بتوانیم مشکلات شهرستان را یکی پس از دیگری حل کنیم.

عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس با قدردانی از پیگیری های اعضای شورای اسلامی و دهیاری روستای شادمحل گفت: تمام تلاش این عزیزان که منتخبین مردم هستند قصد خدمت دارند تا بتوانند با کمک مدیران شهرستان در شکوفایی روستا تلاش کنند.

 وی با اشاره به اینکه 4 مدرسه بصورت تجمیعی در یک منطقه می باشد افزود: در گذشته دانش آموزان برای عبور از عرض خیابان اصلی دچار مشکلات بودند و چه بسا شاهد حوادث ناگواری بودیم.

 نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس ادامه داد: امروز شاهد کلنگ عملیات ساخت پل هوایی هستیم که از آرزوهای دیرینه این مردم و دانش آموزان بوده است که امیدواریم بتوانیم در مورد رفع مشکل آب با افتتاح مجتمع آبرسانی دشت سر مشکل آب را حل کنیم.

 سید محمد حسنی بخشدار دشت سر در ادامه مراسم با بیان اینکه اقدامات بسیارخوبی با کمک نماینده مردم آمل در مجلس در بخش صورت گرفته است گفت: خوشبختانه پیگیری های خوبی که از سوی شورای اسلامی و دهیاری روستای شاد محل انجام شد قرار است که برای احداث پل هوایی مبلغ 150 میلیون تومان اعتبار تخصیص داده شود که از این مبلغ75 میلیون تومان توسط شورای اسلامی و دهیاری روستای شاد محل پرداخت شود.

وی بیان داشت: با مکاتبات و پیگیری هایی که از سوی نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس صورت گرفت برای ساخت  و نصب پل هوایی مبلغ 300 میلیون تومان از محل حمل و نقل کشور اعتبار دریافت شد.

بخشدار دشت سر با اشاره به رفع مشکل برق روستا در سال گذشته یادآورشد: از 7 خانه بهداشتی که در بخش دشت سر احداث گردید یک خانه بهداشت در این روستا ساخته شده است.

بهزاد ولی زاده رییس شورای اسلامی روستای شادمحل با قدردانی از تلاش ها و زحمات نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس در خصوص رفع مشکلات روستا گفت: تمام تلاش مسئولین در این است که بتوانند در سالی که بنام همدلی و همزبانی دولت و ملت نامگذاری شده است برای رفع امور مردم اقدامات خوبی را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه یکی از آرزوهای دیرینه مردم روستا در حال محقق شدن است افزود: احداث پل یکی از نیازهای روستا بوده است که دانش آموزان برای عبور از عرض خیابان دچار مشکل بودند و امروز شاهد کلنگ زنی شروع عملیات پل هوایی به همت و تلاش نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس هستیم که مردم قدردان هستند.

رییس شورای اسلامی روستای شادمحل خاطرنشان کرد: زمینی بمساحت 650 متر مربع برای احداث ساختمان درمانگاه به مرکز بهداشت و درمان آمل واگذار شد که مردم باید برای درمان کوچکترین  بیماری به شهر مراجعه کنند و از نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس انتظار داریم در امر ساخت درمانگاه مساعدت و همکاری لازم را داشته باشند.

 سید عیسی فاطمی عضو شورای اسلامی روستای شادمحل ضمن قدردانی از همت مسئولین در امر حل مشکلات روستا گفت: شان مردم خدمت رسانی است که مسئولین ثابت کردند مردم ولی نعمت آنها هستند.

وی با اشاره به فرسوده بودن لوله های آب روستا افزود: لوله کشی آب روستا به 3 دهه برمی گردد که در تمام محلات با مشکل شکستگی لوله آب مواجه هستیم و سالیانه بودجه های هنگفتی را صرف رفع این شکستگی می کنیم.

مهندس میثم قاسمی دهیار روستای شادمحل با قدردانی از تلاش مسئولین بخصوص نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس برای رفع مشکلات روستا گفت: دهیاری روستا در نیمه دوم سال 92 شروع به فعال نموده است که با همت و تلاش اعضا آقایان بهزاد ولی پور، محمدرضا نیکزاد، فرامرز سعیدی ، سید عیسی فاطمی و محمد کاملی توانستیم گامهای خوبی را برداریم و جا دارد از تلاش مهندس جواد ایزدی به عنوان ناظر و مسئول فنی ، خانم کبری شاکری به عنوان مسئول مالی و ذیحساب  و خانم زهرا رحیمی به عنوان مسئول امور اداری  قدردانی بعمل آید.

 وی با اشاره به دفع آب سطحی با ایجاد کانال و آبرو و چاه با هزینه ای بالغ بر 500 میلیون ریال بیان داشت: ایجاد دیوار حائل و نرده کاری کنار رودخانه با هزینه ای بالغ بر 350 میلیون ریال، بهسازی معابر شامل بیس ریزی ، ایجاد جاده ، مخلوط ریزی و لکه گیری معابر قبل از سال 94 با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و 800 میلیون ریال، روشنایی معابر و جابجایی تیرها برای سیم کشی با هزینه ای بالغ بر 400 میلیون ریال، لوله گذاری در بعضی از معابر وغیره با هزینه ای بالغ بر 400 میلیون ریال، ساخت چندین پل روگذر و ماشین رو با هزینه ای بالغ بر 400 میلیون ریال، کمک و مساعدت و همچنین واگذاری زمین جهت ساخت خانه بهداشت به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال و با هزینه ساخت به مبلغ یکصد میلیون ریال، واگذاری زمین جهت ساخت مرکز بهداشت به ارزش 4 میلیارد و 700 میلیون ریال، آسفالت معابرخاکی روستا و60 درصد روکش مجدد آسفالت موجود با برآورد 8500 تن آسفالت با مشارکت اداره راه و شهرسازی آمل از طریق یارانه با هزینه ای بالغ بر 6 میلیارد ریال ، بیس ریزی و آماده سازی بستر جاده به مبلغ 1 میلیارد و 200 میلیون ریال، ماشین آلات راهسازی جهت پخش بیس و آماده سازی به مبلغ 600 میلیون ریال وغیره از دیگر اقدامات شورا و دهیاری می باشد.

دهیار روستای شادمحل به دیگر اقدامات در دست اجرا از قبیل رایزنی جهت ساخت فضای ورزشی و بوستان روستایی ، همکاری با سازمانها ، نهادها و انجمن های مردمی جهت ارتقای فرهنگ عمومی و مشارکت مردم در مسائل جاری و مشاوره تحصیلی، ارتقای رعایت بهداشت منطقه ، همکاری و مساعدت جهت خانوارهای نیازمند و فاقد سرپرست شامل کمک های نقدی ، توزیع 4 سبد غذایی ، کمک جهت تهیه جهیزیه عروس ، کمک و مساعدت به مدارس موجود بصورت نقدی وغیرنقدی به دانش آموزان بی بضاعت ، کمک به برگزاری مراسمات مذهبی و ملی ، کمک به تیم های فوتبال و والیبال و دیگر فعالیت ها اشاره کرد.

 قاسمی با اشاره به اینکه در کنار انجام کارها مشکلاتی وجود دارد که باید مسئولین همت و تلاش کنند اظهارداشت: بازنگری طرح هادی روستایی داخل حریم که متاسفانه در اجرا شهرداری آمل مانع می باشد ، تهیه کنتور حجمی با هزینه ای بالغ بر 170 میلیون تومان که از توان شورا و دهیاری روستا خارج است و متاسفانه اگر برق روستا قطع شود  کل آب روستا قطع خواهد شد که این مبلغ درخواستی برای انتقال آب به منبع ذخیره می باشد.