معاون فرمانداری ویژه آمل:توسعه دولت الکترونیک به پاسخگویی و شفاف‌سازی دستگاه‌های دولتی منجر می‌شود

سید جعفر رسولی، معاون فرمانداری ویژه آمل در جلسه دولت الکترونیک شهرستان آمل گفت: کارآمدی نظام اداری کشور با حفظ منافع مردم می‌تواند به ارتقای سرمایه اجتماعی کمک کند و در دولت الکترونیک برای حذف یا کاهش بروکراسی اداری می‌تواند به دولت کمک کند.

وی اظهار داشت: شبکه دولت الکترونیکی نیازمند برنامه ریزی صحیح و عزم جدی کلیه دستگاههای اجرایی شهرستان می باشد که باید تلاشهای مضاعفی در این زمینه صورت گیرد .

معاون فرمانداری ویژه شهرستان آمل بیان داشت: بعضی از خدمات دستگاههای اجرایی شهرستان به دفاتر پیشخوان دولت واگذار شد که دیگر نیازی نیست شهروندان جهت انجام کارها به ادارات مربوطه مراجعه کنند.

 رسولی اظهارداشت: در امور ثبت و اسناد و در خصوص توزیع سند مالکیت به اداره پست واگذار شد که سندمالکیت به درب منازل ارسال می شود.

وی در خصوص توزیع شناسنامه های یک روزه در شهرستان عنوان داشت: براساس توافق بعمل آمده توزیع شناسنامه یک روزه با همکاری اداره ثبت احوال و دفاتر پیشخوان دولت صورت می گیرد و ظرف کمتر از 24 ساعت به درب منازل ارسال می شود.

 معاون فرمانداری ویژه شهرستان آمل با اشاره به اینکه شهرستان آمل جلوتر از دیگر شهرهای مازندران در اجرای دولت الکترونیک پیشگام است گفت: توسعه دولت الکترونیک به پاسخگویی و شفاف‌سازی دستگاه‌های دولتی منجر می‌شود که رضایت مندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.

 

رسولی تاکید کرد: تمام دستگاههای اجرایی باید در اجرای دولت الکترونیک هماهنگ باشند تا شاهد اتفاقات خوبی درشهرستان باشیم و اگر این هماهنگی وجود نداشته باشد چگونه می توانیم دولت الکترونیک را محقق کنیم.