آیین سنتی برف‌چال با حضور نزدیک به دو هزار نفر از علاقه‌مندان این آیین در بخش لاریجان آمل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، آیین برف‌چال که قدمتی 600 ساله دارد از جمله مهمترین و مردمی‌ترین آیین‌هایی است که در مازندران اجرا می‌شود.

این آیین که در روستای اسک از توابع بخش لاریجان شهرستان آمل برگزار می‌شود، علاقه‌مندان زیادی از سراسر کشور دارد و به دلیل منحصر به فرد بودن آن هر ساله مشتاقان زیادی در انتظار برگزاری این آیین به سر می‌برند.

براساس این آیین کهن، اهالی طایفه اسک برف‌های برجای مانده از زمستان را به دوش می‌کشند در ورف‌چال یا همان چاله برف می‌ریزند تا زمینه‌ای برای تامین آب مناطق پایین دستی مناطق ییلاقی روستای اسک باشد.

در آیین برف‌چال امسال که امروز با حضور نزدیک به دو هزار نفر از علاقه‌مندان طبیعت از سراسر کشور در منطقه اسک‌وش در روستای اسک بخش لاریجان برگزار شد.

در این آیین از صبح آغاز شده بود تا بعدازظهر دوستداران طبیعت قطعات بزرگ و کوچک برف را با خود حمل کرده و به درون برف‌چال می‌ریختند.

بخشدار لاریجان در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از استقبال زیاد مردم سراسر کشور برای حضور در این مراسم خبرداد و گفت: با وجود اینکه این آیین در ایام میانی هفته برگزار شد باز هم علاقه‌مندان خاص خود را به این منطقه کشانده بود.

محمدرضا نصیری با بیان اینکه در این روز اهالی طایفه اسک میزبان هستند، اظهار داشت: حضور پرشور مردم، رغبت بیشتری برای برگزاری این آیین 600ساله می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه شرایط جوی امروز در این منطقه تقریبا نامساعد بود، گفت: امروز دوستداران طبیعت هوای بارانی با بارش تگرگ و سپس آفتاب را شاهد بود.

نصیری تصریح کرد: در مراسم امسال برف‌چال، فرماندار آمل و مدیرکل ورزش و جوانان مازندران به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی حضور داشتند.