تحقیقات جدید در آمریکا ثابت کرد که مصرف مرغ، ماهی و آجیل خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از نشریه آکادمی نورولوژی آمریکا با عنوان Neurology، پژوهشگران دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک آمریکا دریافتند که مصرف غذاهای حاوی اومگا 3 مثل ماهیهای سالمون، تن و ساردین و مرغ و آجیل خطر ابتلا به آلزایمر را کم می‌کند.

پژوهشگران این نتایج را بعد از تحقیقات روی 1219 فرد با میانگین سنی 65 سال بدست آوردند که مبتلا به جنون یا زوال عقل نبودند.

پژوهشگران آزمایش های پزشکی زیادی را روی این افراد انجام داده و غذاهای مصرفی و عادت های روزانه آنها را ثبت کردند.

این تحقیقات نشان داد: مصرف روزانه یک گرم اومگا 3 سطح پروتئین امیلوید در خون را به میزان 20 تا 30 درصد کاهش می دهد.

این پروتئین از مهمترین پروتئین های مرتبط با ابتلا به بیماری آلزایمر است و احتمال دچار شدن به این بیماری را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.